Utasvélemények

"ISTENI” volt!

Ágoston Kriszta (36), Balassa Mariann (31), Hegedûs Judit (39), Veszprém


Mi májusi idõpontot választottunk az utazásra. Még nem volt nagy meleg, de már minden tiszta virágözön volt. Gyönyörû minden. Valóban maximálisan utasbarát a kinti idegenvezetõ, tényleg pazar helyen van a jeruzsálemi szálloda, a kaja tényleg bõséges és választékos. Látnivaló rengeteg van, programok is zsúfolásig. Egyszóval megérte. Az élmény megfizethetetlen.

Szabó Tünde, Budapest


MEGRAZOAN SZEPEK ES FELEMELOEK A BIBLIAI UTAK ES HELYEK. JEZUS SZULETESENEK HELYE, A SZENT SIR, A VIA DOLORASA A STACIOKKAL, STB.

K.MIHÁLY


Köszönjük a szervezõmunkát, az iroda pontos és megbízható. Minden gördülékenyen ment. A körutazás feledhetetlen. Rengeteg élménnyel és fotóval tértünk haza.

Bódis Krisztina, Budapest


Csak ajánlani tudom. Remekül átgondolt és megszervezett az egész körút, a lehetõ legtöbb programmal, talán kicsit többel, mint ami belefér az idõbe. 🙂
Rami rugalmas, mindent megtesz az utasok kedvéért, mentünk, mint a mérgezett egerek egész nap. Baráti társasággá vált a kis csapatunk a végére, nehéz szívvel váltunk el. Szándékunkban áll visszatérni. Köszönet.

Bárány Edina, Debrecen


Nagyon koszonunk mindent itt is nagyon jol ereztuk magunkat. Meg egyszer visszamegyunk, torzsutasok vagyunk.

Gyarmati Pal es neje


Bátran tudom ajánlani. Családdal voltunk, mindennel meg voltunk elégedve, a csoportunk is összetartó volt, Rami igazán jó fej. Nagyon sok helyen jártunk, tele van programmal az egész utazás. Tele energiával, újjászületve jöttünk haza! Köszönjük.

Dr. Baunoch Lászlóné, Budapest


Örök élmény marad ez a 7 Izraelben töltött nap. Remélem lesz alkalmam ismét ellátogatni ezekre a csodálatos helyekre. Köszönet mindenért az idegenvezetõnek is. Fantasztikus volt! 🙂

Fiala Péter, Kesztölc


Aki aktív pihenésre vágyik, szeret történelmi helyeken járkálni, mindenképpen ajánlom ezt a körutazást. Nem fogja megbánni. A holt-tengeri iszapfürdõt ki ne hagyják!

Kovács Izabella, Eger


A szervezõk munkájának köszönhetõen egy igazi idõutazásban volt részünk. Férjem és én 7 csodálatos napot töltöttünk olyan helyeken, amiket egyszer minden embernek látnia kell! Köszönet a fantasztikus idegenvezetésért is!

id. Koczka József és Koczka Józsefné, Szeged


Az út fantasztikus volt. A szervezéshez gratulálok; idén két különbözõ utazási irodánál is befizettem hasonló izraeli körutazásra, mindkét helyen idõközben lemondták alacsony részvételre hivatkozva. Az utolsó pillanatban sikerült Önöknél realizálni az utat. Legközelebb Önöknél kezdem a keresést és ajánlani fogom irodájukat.

Tisztelettel: Krecsányi Kálmán


Szerencsésen megérkeztünk Kalotaszentkirályra(sancraiu), Erdélybe! Köszönjük a magas szinvonalú, hozzáértõ ,lélekbõl jövõ idegenvezetést. Jól éreztük magunkat, sok mindent megtudtunk a Szentföldrõl. Nagyra becsüljük a gondos, szervezõ, aggódó, pontos munkát. Sok szeretettel gondolunk rá, és várjuk az újabb találkozást.

név nélkül


Szeretném még egyszer megköszönni a fantasztikus idegenvezetést, óriási élmény volt és nem csak nekem. Legszívesebben máris indulnék vissza! Bízom benne, hogy mihamarabb lesz alkalmunk újra találkozni!
Szép estét és minden Jót,

Kata


Zsuzsa Drága ! István fiam nagyon jól érezte magát.Tetszettek neki a gyönyörû látnivalók, a társaság és az ellátással is meg volt elégedve.Egyetlen baj volt,hogy utolsó napon túl sokat volt a napon, így aztán három napig enyhe napszúrással ápoltam,de errõl egyedül csak õ tehet. Még egyszer nagyon szépen köszönöm a kedvességét. Nagyon sok szeretettel puszilom Éva néni

dr. Szeibel Éva, Budapest


Lelki vezetõként mindig izgatottan készülök a Szentföldi utazásra, hisz ilyenkor minden szempontból (kényelmi, vallási, stb.) szeretnénk eleget tenni a különbözõ igényeknek.
Így nagy segítség, hogy az utazási iroda munkatársai és az idegenvezetõ, kezdve a rugalmas programkialakítástól, a színvonalas szállás és ellátásig mindig biztosították, hogy mindenki megelégedetten járhassa végig a zarándokutat.
A legnagyobb öröm azonban az, mikor az utolsó estén leülünk és mindenki elmondhatja személyes benyomásait.
Így volt ez idén is, mikor a tiberiási hotelben beszélgettünk és hallhattam, hogy az információkon túl sikerült mély lelki élményt is nyújtani és ezzel kedvet csinálni a visszatéréshez.
Ahogy az elköszönéskor mondtuk: Jövõre ismét Jeruzsálemben!

További szép napot!

Tóth Szilárd


Felejthetetlen élmény volt. Bibliai és történelmi helyek, különös hangulata magával ragadó és megdöbbentõ. Jobban megérti az ember a "civilizációk harca" kifejezést. Nagyon élveztük a beszélgetéseket a csoport tagjaival. Különös hangulata volt az áhítatoknak, amelyeket együtt tartottunk!

Bacsó Benjamin, baptista ijfúsági vezetõ


Kedves Zsuzsa, kedves Dóra!
Az Önök segítségével március 24.-28. között a Szentföldön tölthettünk néhány emlékezetes napot. Hálásan köszönjük a közremûködést, a türelmes segítséget, a remek szervezést, minden támogatást. Az idegenvezetõnk, Weisz György úr is óriási ismeretanyaggal, kedvesen és lendületesen irányított bennünket a legfontosabb bibliai helyekre. Neki is mondtuk, de küldjük is a köszönetünket. További munkájukra, életükre kívánjuk Isten gazdag áldását!

Szeretettel, köszönettel: Hellinger Kati-Gabi 


Nagyon köszönjük a szervezést, kiválóan éreztük magunkat. Külön köszönjök Dannak, az idegenvezetőnknek a professzionálisan megszervezett programokat. Örök élményben volt részünk."  
/Lsd. fotók az "Utasok fotói" c. galériában/

Dömötör Dávid és szülei, 2016. nov., 6 napos út


November elején töltöttem el 6 napot a lányommal Izraelben. Először is szenzációs érzés volt innen a hidegből megérkezni a kellemes 25-30 fok melegbe. 6 napon át kaptunk egy olyan fantasztikus idegenvezetőt ( kint élő magyar származású), akit a mai napig emlegetek és csodálok. Gyuri -aki az utasok szempontjait mindig figyelembe vette, segítőkészen állt hozzánk, még a buta kérdések, kérések sem riasztották el semmitől. Hallatlan tudása lenyűgözött. Annyi csodás helyre elvitt bennünket és kalauzolt, hogy néha már fel sem tudtam fogni a hatalmas tudásanyagot, amivel megajándékozott. Remek volt a program összeállítás, végig bejártuk az országot, a Bibliai helyeket mind megnéztük. Hatalmas élmény volt. Jó társasággal, fantasztikus, csodás idegenvezetővel, aki csak kizárólag a mi kedvünkben járt- gyönyörű, egyedülálló helyszíneken -szuper napokat töltöttünk el. Felejthetetlen élmény!! Persze, a Holt tengeri lebegés sem maradt ki és esti hajókázás a Genezáreti tavon, ahol a magyar zászlót felhúzták és megszólalt a magyar Himnusz...             /Fotók az "Utasok fotói c. galériában/

 Kriszta és lánya, 2016. okt. 28 - nov.2.

 
 

A Szentföldi körutazást édesapám hetvenedik születésnapjára, a legnagyobb titokban szerveztük meg a családdal. Apunak régi álma teljesült ezzel, rendkívüli izgalommal készült az útra. Nem csalódott. A látnivalók, az időjárás, a csoport, az ellátás, az étkezés..mindent csak dicsérni tud. Azóta is minden családi esemény kedvelt témája az izraeli élménybeszámoló, melyet töretlen lelkesedéssel mesél újra, mi pedig egyre inkább irigyeljük Őt, hogy láthatta ezt a fantasztikus hangulatú, történelmi kincsekben gazdag helyet. Szeretnénk még egyszer köszönetet mondani a megbízható, kifogástalan és rugalmas szervezésért, a "titoktartásért", amivel a születésnap valóban emlékezetessé vált, az idegenvezetésért, és a felejthetetlen élményekért.
(Fotók az "Utasok fotói" galériában) 2016. november, 6 napos út.

                                                                                                                                Judit és Béla bá'

 

Kedves  Zsuzsa és Dóra! 

 

Most érkeztünk haza Izraelből, és még kell hogy mondjam, minden várakozásunkat magasan felülmúlta, nem csak maga az út, hanem az a professzionális szervezés , fantasztikus idegenvezetés, odafigyelés , amivel korábban még sehol sem találkoztunk.        Még egyszer köszönjük szépen, tudjuk, hogy mennyi erőfeszítéssel került, hogy a kis létszám ellenére elinditották a csoportot. Külön köszönet Weisz Györgynek (és persze Peter Feldmayernek)!  

Febr.25 - márc.4. Északtól - Délig nagy körút (Sok-sok szép fotó az "Utasok fotói" mappában.)

Dr. Bauer Viktor és Simon Leila

 

Életre szóló élményben volt részem a bibliai tájakat járva. Mindenkinek ajánlani tudom az utazási irodát, amely nagyon jól szervezte meg az utat. Az idegenvezetők előtt le a kalappal, profik! A csoportunk is szuper volt.

Hálás köszönet mindenkinek!  István

2017. február 15-22, Izrael - Jordánia Nagy Körút   /Fotók az "Utasok fotói" c. mappában/

 

Kedves  Zsuzsa!
A 6-napos Szentföldi út tele volt izgalmas csodálatosan szép élményekkel.
Végig jártuk a felejthetetlen bibliai helyeket, számunkra teljesen új kősivatagot, a Holt tengerben lebegtünk.
Az ellátás és szervezés szinvonalával meg voltunk elégedve.
Testileg, lelkileg feltöltődve térhettünk haza.
Köszönjük.
Üdvözlettel:Markóné T. Gabriella
2017. ápr. 26-máj.1., 6 napos körút.    /Fotók az "Utasok fotói" mappában/

 

Kedves Zsuzsika.

Ez a nyolc nap Izraelben igazi lélekemelő, csodálatos élmény volt, a lelkemet feltöltötte, mert ott érezni lehet az emberiség múltját minden kőben, épületben, fában és virágban. Úgy érzem ez jobbá teszi a életünket és mindennapjainkat. Hogy a fentieket megtapasztalhattam az utazási iroda igazi hozzáértése, a programok megszervezése és lebonyolítása tette lehetővé. A szállodák, az ellátás nagyszerű volt. Az idegenvezető nagy tudású, aki mindent részletesen ismertetett és törődött az utasokkal, kívánságainkat igyekezett teljesíteni. Köszönet érte.  Tehát minden szép és jó volt csak ajánlani tudom.  Zsuzsikám, mindent köszönök. Éreztem a törődésüket és ezt nem mindenki tudja éreztetni, ez már több az utazási iroda feladatainál.

További jó munkát és egészséget kívánok! Puszilom  

Rudasné Edit

(2017. május 10-17, 8 napos körút)

 

Kedves Zsuzsa,

Megjöttünk az augusztusi 8 napos izraeli körutazásról. Csodálatos volt,  nagyon sok bibliai helyre eljutottunk, nagyon sok élménnyel gazdagon tértünk haza.  Az idegenvezetőnk a Keller Zoli is nagyon szuper volt, rengeteg helyre elvitt minket, mindent részletesen bemutatott és nagyon segítőkész volt a csapattal. Nagyon elégedettek voltunk vele.  A szállodák és az ellátás is teljesen megfelelő volt. Köszönjük szépen a szervezést. Reméljük még lesz lehetőségünk elmenni újra Izraelbe és akkor is az Önök utazási irodáját fogjuk választani. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Üdvözlettel: Kozma Család ( Éva, Laci, Pötyi, Orsi, Viki )   

(2017. augusztus 8-15)  Fotók lsd. "Utasok fotói" c. mappában.