Utasvélemények

"ISTENI” volt!

Ágoston Kriszta (36), Balassa Mariann (31), Hegedûs Judit (39), Veszprém


Mi májusi idõpontot választottunk az utazásra. Még nem volt nagy meleg, de már minden tiszta virágözön volt. Gyönyörû minden. Valóban maximálisan utasbarát a kinti idegenvezetõ, tényleg pazar helyen van a jeruzsálemi szálloda, a kaja tényleg bõséges és választékos. Látnivaló rengeteg van, programok is zsúfolásig. Egyszóval megérte. Az élmény megfizethetetlen.

Szabó Tünde, Budapest


MEGRAZOAN SZEPEK ES FELEMELOEK A BIBLIAI UTAK ES HELYEK. JEZUS SZULETESENEK HELYE, A SZENT SIR, A VIA DOLORASA A STACIOKKAL, STB.

K.MIHÁLY


Köszönjük a szervezõmunkát, az iroda pontos és megbízható. Minden gördülékenyen ment. A körutazás feledhetetlen. Rengeteg élménnyel és fotóval tértünk haza.

Bódis Krisztina, Budapest


Csak ajánlani tudom. Remekül átgondolt és megszervezett az egész körút, a lehetõ legtöbb programmal, talán kicsit többel, mint ami belefér az idõbe. 🙂
Rami rugalmas, mindent megtesz az utasok kedvéért, mentünk, mint a mérgezett egerek egész nap. Baráti társasággá vált a kis csapatunk a végére, nehéz szívvel váltunk el. Szándékunkban áll visszatérni. Köszönet.

Bárány Edina, Debrecen


Nagyon koszonunk mindent itt is nagyon jol ereztuk magunkat. Meg egyszer visszamegyunk, torzsutasok vagyunk.

Gyarmati Pal es neje


Bátran tudom ajánlani. Családdal voltunk, mindennel meg voltunk elégedve, a csoportunk is összetartó volt, Rami igazán jó fej. Nagyon sok helyen jártunk, tele van programmal az egész utazás. Tele energiával, újjászületve jöttünk haza! Köszönjük.

Dr. Baunoch Lászlóné, Budapest


Örök élmény marad ez a 7 Izraelben töltött nap. Remélem lesz alkalmam ismét ellátogatni ezekre a csodálatos helyekre. Köszönet mindenért az idegenvezetõnek is. Fantasztikus volt! 🙂

Fiala Péter, Kesztölc


Aki aktív pihenésre vágyik, szeret történelmi helyeken járkálni, mindenképpen ajánlom ezt a körutazást. Nem fogja megbánni. A holt-tengeri iszapfürdõt ki ne hagyják!

Kovács Izabella, Eger


A szervezõk munkájának köszönhetõen egy igazi idõutazásban volt részünk. Férjem és én 7 csodálatos napot töltöttünk olyan helyeken, amiket egyszer minden embernek látnia kell! Köszönet a fantasztikus idegenvezetésért is!

id. Koczka József és Koczka Józsefné, Szeged


Az út fantasztikus volt. A szervezéshez gratulálok; idén két különbözõ utazási irodánál is befizettem hasonló izraeli körutazásra, mindkét helyen idõközben lemondták alacsony részvételre hivatkozva. Az utolsó pillanatban sikerült Önöknél realizálni az utat. Legközelebb Önöknél kezdem a keresést és ajánlani fogom irodájukat.

Tisztelettel: Krecsányi Kálmán


Szerencsésen megérkeztünk Kalotaszentkirályra(sancraiu), Erdélybe! Köszönjük a magas szinvonalú, hozzáértõ ,lélekbõl jövõ idegenvezetést. Jól éreztük magunkat, sok mindent megtudtunk a Szentföldrõl. Nagyra becsüljük a gondos, szervezõ, aggódó, pontos munkát. Sok szeretettel gondolunk rá, és várjuk az újabb találkozást.

név nélkül


Szeretném még egyszer megköszönni a fantasztikus idegenvezetést, óriási élmény volt és nem csak nekem. Legszívesebben máris indulnék vissza! Bízom benne, hogy mihamarabb lesz alkalmunk újra találkozni!
Szép estét és minden Jót,

Kata


Zsuzsa Drága ! István fiam nagyon jól érezte magát.Tetszettek neki a gyönyörû látnivalók, a társaság és az ellátással is meg volt elégedve.Egyetlen baj volt,hogy utolsó napon túl sokat volt a napon, így aztán három napig enyhe napszúrással ápoltam,de errõl egyedül csak õ tehet. Még egyszer nagyon szépen köszönöm a kedvességét. Nagyon sok szeretettel puszilom Éva néni

dr. Szeibel Éva, Budapest


Lelki vezetõként mindig izgatottan készülök a Szentföldi utazásra, hisz ilyenkor minden szempontból (kényelmi, vallási, stb.) szeretnénk eleget tenni a különbözõ igényeknek.
Így nagy segítség, hogy az utazási iroda munkatársai és az idegenvezetõ, kezdve a rugalmas programkialakítástól, a színvonalas szállás és ellátásig mindig biztosították, hogy mindenki megelégedetten járhassa végig a zarándokutat.
A legnagyobb öröm azonban az, mikor az utolsó estén leülünk és mindenki elmondhatja személyes benyomásait.
Így volt ez idén is, mikor a tiberiási hotelben beszélgettünk és hallhattam, hogy az információkon túl sikerült mély lelki élményt is nyújtani és ezzel kedvet csinálni a visszatéréshez.
Ahogy az elköszönéskor mondtuk: Jövõre ismét Jeruzsálemben!

További szép napot!

Tóth Szilárd


Felejthetetlen élmény volt. Bibliai és történelmi helyek, különös hangulata magával ragadó és megdöbbentõ. Jobban megérti az ember a "civilizációk harca" kifejezést. Nagyon élveztük a beszélgetéseket a csoport tagjaival. Különös hangulata volt az áhítatoknak, amelyeket együtt tartottunk!

Bacsó Benjamin, baptista ijfúsági vezetõ


Kedves Zsuzsa, kedves Dóra!
Az Önök segítségével március 24.-28. között a Szentföldön tölthettünk néhány emlékezetes napot. Hálásan köszönjük a közremûködést, a türelmes segítséget, a remek szervezést, minden támogatást. Az idegenvezetõnk, Weisz György úr is óriási ismeretanyaggal, kedvesen és lendületesen irányított bennünket a legfontosabb bibliai helyekre. Neki is mondtuk, de küldjük is a köszönetünket. További munkájukra, életükre kívánjuk Isten gazdag áldását!

Szeretettel, köszönettel: Hellinger Kati-Gabi


Nagyon köszönjük a szervezést, kiválóan éreztük magunkat. Külön köszönjök Dannak, az idegenvezetőnknek a professzionálisan megszervezett programokat. Örök élményben volt részünk."  
/Lsd. fotók az "Utasok fotói" c. galériában/

Dömötör Dávid és szülei, 2016. nov., 6 napos út


November elején töltöttem el 6 napot a lányommal Izraelben. Először is szenzációs érzés volt innen a hidegből megérkezni a kellemes 25-30 fok melegbe. 6 napon át kaptunk egy olyan fantasztikus idegenvezetőt ( kint élő magyar származású), akit a mai napig emlegetek és csodálok. Gyuri -aki az utasok szempontjait mindig figyelembe vette, segítőkészen állt hozzánk, még a buta kérdések, kérések sem riasztották el semmitől. Hallatlan tudása lenyűgözött. Annyi csodás helyre elvitt bennünket és kalauzolt, hogy néha már fel sem tudtam fogni a hatalmas tudásanyagot, amivel megajándékozott. Remek volt a program összeállítás, végig bejártuk az országot, a Bibliai helyeket mind megnéztük. Hatalmas élmény volt. Jó társasággal, fantasztikus, csodás idegenvezetővel, aki csak kizárólag a mi kedvünkben járt- gyönyörű, egyedülálló helyszíneken -szuper napokat töltöttünk el. Felejthetetlen élmény!! Persze, a Holt tengeri lebegés sem maradt ki és esti hajókázás a Genezáreti tavon, ahol a magyar zászlót felhúzták és megszólalt a magyar Himnusz...             /Fotók az "Utasok fotói c. galériában/

 Kriszta és lánya, 2016. okt. 28 - nov.2.


A Szentföldi körutazást édesapám hetvenedik születésnapjára, a legnagyobb titokban szerveztük meg a családdal. Apunak régi álma teljesült ezzel, rendkívüli izgalommal készült az útra. Nem csalódott. A látnivalók, az időjárás, a csoport, az ellátás, az étkezés..mindent csak dicsérni tud. Azóta is minden családi esemény kedvelt témája az izraeli élménybeszámoló, melyet töretlen lelkesedéssel mesél újra, mi pedig egyre inkább irigyeljük Őt, hogy láthatta ezt a fantasztikus hangulatú, történelmi kincsekben gazdag helyet. Szeretnénk még egyszer köszönetet mondani a megbízható, kifogástalan és rugalmas szervezésért, a "titoktartásért", amivel a születésnap valóban emlékezetessé vált, az idegenvezetésért, és a felejthetetlen élményekért.

(Fotók az "Utasok fotói" galériában) 2016. november, 6 napos út.

Judit és Béla bá'


Kedves  Zsuzsa és Dóra!

Most érkeztünk haza Izraelből, és még kell hogy mondjam, minden várakozásunkat magasan felülmúlta, nem csak maga az út, hanem az a professzionális szervezés , fantasztikus idegenvezetés, odafigyelés , amivel korábban még sehol sem találkoztunk.        Még egyszer köszönjük szépen, tudjuk, hogy mennyi erőfeszítéssel került, hogy a kis létszám ellenére elinditották a csoportot. Külön köszönet Weisz Györgynek (és persze Peter Feldmayernek)!

Febr.25 - márc.4. Északtól - Délig nagy körút (Sok-sok szép fotó az "Utasok fotói" mappában.)

Dr. Bauer Viktor és Simon Leila


Életre szóló élményben volt részem a bibliai tájakat járva. Mindenkinek ajánlani tudom az utazási irodát, amely nagyon jól szervezte meg az utat. Az idegenvezetők előtt le a kalappal, profik! A csoportunk is szuper volt.

Hálás köszönet mindenkinek!

István
2017. február 15-22, Izrael - Jordánia Nagy Körút   /Fotók az "Utasok fotói" c. mappában/


Kedves  Zsuzsa!
A 6-napos Szentföldi út tele volt izgalmas csodálatosan szép élményekkel.
Végig jártuk a felejthetetlen bibliai helyeket, számunkra teljesen új kősivatagot, a Holt tengerben lebegtünk.
Az ellátás és szervezés szinvonalával meg voltunk elégedve.
Testileg, lelkileg feltöltődve térhettünk haza.
Köszönjük.
Üdvözlettel

Markóné T. Gabriella
2017. ápr. 26-máj.1., 6 napos körút.    /Fotók az "Utasok fotói" mappában/


Kedves Zsuzsika.

Ez a nyolc nap Izraelben igazi lélekemelő, csodálatos élmény volt, a lelkemet feltöltötte, mert ott érezni lehet az emberiség múltját minden kőben, épületben, fában és virágban. Úgy érzem ez jobbá teszi a életünket és mindennapjainkat. Hogy a fentieket megtapasztalhattam az utazási iroda igazi hozzáértése, a programok megszervezése és lebonyolítása tette lehetővé. A szállodák, az ellátás nagyszerű volt. Az idegenvezető nagy tudású, aki mindent részletesen ismertetett és törődött az utasokkal, kívánságainkat igyekezett teljesíteni. Köszönet érte.  Tehát minden szép és jó volt csak ajánlani tudom.  Zsuzsikám, mindent köszönök. Éreztem a törődésüket és ezt nem mindenki tudja éreztetni, ez már több az utazási iroda feladatainál.

További jó munkát és egészséget kívánok! Puszilom  

Rudasné Edit
(2017. május 10-17, 8 napos körút)


Kedves Zsuzsa,

Megjöttünk az augusztusi 8 napos izraeli körutazásról. Csodálatos volt,  nagyon sok bibliai helyre eljutottunk, nagyon sok élménnyel gazdagon tértünk haza.  Az idegenvezetőnk a Keller Zoli is nagyon szuper volt, rengeteg helyre elvitt minket, mindent részletesen bemutatott és nagyon segítőkész volt a csapattal. Nagyon elégedettek voltunk vele.  A szállodák és az ellátás is teljesen megfelelő volt. Köszönjük szépen a szervezést. Reméljük még lesz lehetőségünk elmenni újra Izraelbe és akkor is az Önök utazási irodáját fogjuk választani. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Üdvözlettel:

Kozma Család ( Éva, Laci, Pötyi, Orsi, Viki )
(2017. augusztus 8-15)  Fotók lsd. "Utasok fotói" c. mappában.


Kedves Zsuzsa!

Először is kijelentem, h életem legmeghatározóbb utazásában volt részem a 8 nap alatt. Amit érdemes látni, azt láttam Izraelből és kicsit Jordániából.  Ennél tartalmasabb programot nem lehetett volna belesűríteni ezekbe a napokba, mégsem éreztem azt, h lemaradtam volna valamiről vagy h hiányérzetem lett volna. 

Idegenvezetőink nemcsak a történelmükkel és a bibliával ismertettek meg minket, hanem bepillanthattunk az ott élők mindennapjaiba is.  Meglepő volt Názáretben együtt hallani a hangszóróból a müezzin harsogó hangját a keresztény  templomból messze hangzó déli harangszóval. A beduin sátorban történt látogatásunk hangulatát, a tea illatát és a mézédes, forró sütemény ízét, a fenséges Szent Péter halat a Genezáreti tó partján sosem feledem.Amman nyüzsgő esti forgataga, a fal a betlehemi  palesztin határon mind-mind  olyan kultúra része, amivel én ezen az úton találkoztam először. 

Hogy miért nem írok a programban szereplő helyekről részletesen? Azokat mindenki meglátogathatja egyénileg, vagy utazási iroda szervezésében is. Beszámolómban igyekeztem azokról szólni, ami egyedi, amit csak ez az út adhatott nekem.

Sokat láttam, sokat tapasztaltam, ami meg kimaradt, reményeim között egy következő utazás programja lesz a BH Tours kínálatából.

Üdvözlettel:

Cziczovszki Zsuzsanna   2018. február 15-22., Izrael-Jordánia nagy, 8 napos körút


Kedves Zsuzsa,

Vasarnap erkeztem haza a 6 napos izraeli csoportos utrol. Szeretnek koszonetet mondani a szervezesert es szeretnem kulon kiemelni Weisz Gyorgy paratlan idegenvezeteset, oriasi tudasanyaggal bir es az emberekhez valo hozzaallasa es segitokeszsege is rendkivuli. Egy gyermekkori almom valt valora, hogy lathattam ezt a csodalatos orszagot. A vilag legkulonlegesebb helye, egeszen biztosan vissza fogok meg utazni. 🙂

Koszonettel:

Csik Viktoria
(2018. március 13-18, 6 napos körút)  Fotók lsd: "Utasok fotói" mappában


Kedves Zsuzsanna !

Szeretném megköszönni, hogy a BH TOURS Utazásközvetítő Kft. nemcsak izraeli utazásokat szervez, hanem más utazásokat. Így március 13 és 18 között egy csodálatos olaszországi körutazáson vehettem részt, melyről csak a legnagyobb elismeréssel tudok írni. Gondolom mindenki tudja milyen csodálatos Olaszország, Róma és és Velence és a többi város. A szervezés és bonyolítás minden elismerést megérdemel. Külön kiemelném az idegenvezető személyét, aki úgy a felkészülését, mint az utasokkal való törődés tekintetében kiemelkedő.  Mindenkinek csak ajánlani tudom mind a közvetítő, mind a szervező irodát.

Tisztelettel:

Rudasné, Edith  (2018. márc. 13-18)


Kedves Zsuzsa!

Nagyon jól sikerült az utazásunk a Szentföldön, minden rendben volt. Külön kiemelném a szenzációs idegenvezetőt, Weiss Györgyöt, aki elkápráztatott minket tudásával. Annyi információ kaptunk tőle, hogy este már zsongott a fejünk, aminek persze örültünk. Ámulatba ejtett minket szakmai tapasztalatával, amit múltbeli szakmai tudásával egészített ki.  Kérem, a továbbiakban javasolja a utasainak, hogy vigyenek magukkal diktafont, ha tehetik.

Köszönettel:

dr. Babós Lajos (2018. június, 7 napos körút)


2018.márc 13 án életem legnagyobb álma teljesült amikor a BH Tours utazási iroda /Hajdú Zsuzsa/ segítségével  elmentem egy 6 napos izraeli körútra.Az utazási iroda korrekt tájékoztatást és ügyintézést nyújtott csoportunk részére.Megérkezésünkkor Izraelbe magyar tolmács és idegen vezető várt minket aki végig maximális, magas szintű, nagy tudású ,szolgálatkész személy volt.Mindannyian nagyon hamar megszerettük.A repülőtéren légkondicionált busz várt minket mely a 6 napon keresztül gyakorlott buszvetetővel vitt végig Izraelen.A program sürű,igen tartalmas és rendkivül jól szervezett volt.Az élmény a látottak,a csodálatos spirituális szent helyek szinte megbabonáztak.Hihetetlen érzés volt a világ legszentebb helyein látni a csodákat melyekről eddigi életemben csak álmodoztam.A szállodák gyönyörűek voltak bőséges volt az étel kiszolgálás is,.Nagyon jó volt ,hogy kis csoport /kb/24 ??? /pontosan nem  tudom/ unk volt,igy a buszon mindenki kényelmesen oda ült ahova akart.A programban szereplő minden helyet bejártunk,pontos fegyelmezett nyugodt jó csapat jött össze.Senki nem betegedett meg ételtől italtól,betartottuk az idegen vezetőnk kéréseit,igy senkivel nem történt semmilyen probléma.Volt időnk a bazárokban vásárolni filmezni ,fényképezni,és hallgatni a bibliai helyek történeteit.Magasan többet kaptam ettöl az úttól mint amire számítottam.Zökkenőmentes csodálatos 6 nap eddigi életem legszebb élménye volt./Pedig bejártam a világot/

Legjobb döntésem volt ez az út a BH-TOURS szervezésében.Már most tervezem,hogy 2019 ben ismét elmegyek izraelbe,hogy amit még nem ismerhettem meg azt a szent utat bejárhassam.Köszönöm BH TOURS köszönöm ,hogy rátaláltam Hajdú Zsuzsára.

Medveczky Jolán
2018. március 13-18, 6 napos körút. Fotók: lsd. "Utasok fotói" c. mappában.


Hazatértem kisebb izraeli körutazásomról.
Csak egy kósza gondolat.
Tény, hogy ezzel (is, mint sok mással ebben az évben) nagyon régi vágyam vált valóra.
De az is, hogy az az ember, aki éveken át voltam, nem volt alkalmas hogy befogadja azt a sok jót amivel Isten meg akart áldani.
Látok sok embert körülöttem, aki irányítani akar és nem tűr beleszólást a saját életébe. 
Ha pedig Isten elkezd munkálkodni és rossz dolgok történnek, nem bíznak Benne, nem hagyják magukat szeretni és még jobban megkemenyitik magukat, még jobban megkeményednek.
Isten tudja mit csinál! Akkor is, mikor rossz történik. És a kemény szívnek ellenáll.
Talán érdemes lenne elismernünk, hogy nem vagyunk végtelenek és elfogadni a rossz dolgokat is ellenállás nélkül abban bízva, hogy valami nagyobb jót szolgálnak.

Az útról:  remek szervezés, utasbarát hozzáállás, bőséges és választékos étkeztetés, hiteles és vallásérzékeny idegenvezetés. A protestáns hitem szempontjából jelentős helyszínek meglátogatásán túl rengeteg mindent megértettem a közel-keleti aktuális helyzetet illetően, amit egy könyv sem tudott volna így visszaadni, noha társadalomtudományi tanulmányaim során sűrűn találkoztam  problémával. Köszönöm, hogy az iroda talált nekem útitársat, a többi 26 ember is remek társaság volt és az egész út egy felejthetetlen élmény!

2018. október  21-28., 8 napos körút,
dr. Tamás Gyöngyvér  (Fotók: lsd. "Utasok fotói" mappában)


Kedves Zsuzsa!

Szeretnék visszajelezni, hogy köszönöm a közreműködést, valóban felesleges volt aggódnom, az izraeli körutazás remekül sikerült. Gazdag volt a program, nagy tudású az idegenvezető, szép az idő, kellemes a társaság.  A szobatársammal is jól kijöttünk. A bibliai helyszínek végiglátogatása lélekemelő hatással volt rám, teljesen fel vagyok töltődve. A hazautazás előtti napot még kihasználtam arra, hogy sherut-tal olcsón beutaztam Tel Avivba és egy 2 órás, vezetett építészeti sétán vettem részt, majd egyedül is felfedeztem néhány Bauhaus-épületet. Délután 5-re visszaértem Netanyára, így még strandolni is tudtam.  Tel Avivba a jövőben is szívesen visszatérnék!   Összességében mindennel elégedett voltam, fogom ajánlani az irodát az ismerőseimnek is. Köszönöm az irántam tanúsított türelmedet és minden jót kívánok:

F-Sz Tünde.
(2018. október 21-28, 8 napos körút)


Üdvözlöm Zsuzsa,

a kirándulás csodálatos volt, rengeteg információval, nagyon szép helyekkel. Tartalmas volt a program és tanulságos. Ahogy mondta a vezetőnk, hogy vissza fogunk vágyni, ez teljesen igaz.  Köszönöm az élményt, egy életre szóló volt.

Fehér Éva, októberi 6 napos körút, 2018. okt. 30-november 4.