Friss hírek
Kedves Utasok, utazni vágyók, leendő Utasok!  Ebben a Covid vírusos helyzetben is tervezünk, szervezünk, ha nem is publikáljuk még. Alig várjuk, hogy az első adandó alkalommal útnak indítsuk a csoportokat.  Mint Önök is, mi is szurkolunk a mielőbbi találkozásért. 

Addig is bármi kérdés merül fel, keressenek nyugodtan, örömmel válaszolunk. Jó egészséget kívánunk.  🙂 

Facebooktwittermail

Utastársat, szobatársat keresünk FÉRFI utasunk mellé a 2020. októberi 8 napos körútra! Időpont: október 26 – november 02-ig. Az út neve “Klasszikus és közkedvelt…”

Facebooktwittermail

*FELHÍVÁS ÚTINAPLÓ ÍRÁSÁRA*
Kedves utazók, világjárók, szomszédolók, kirándulgatók!

Sok utasom sok szép élményét meséli el nekem, amit én örömmel és érdeklődéssel fogadok. Ez adta az ötletet, hogy miért is nem osztjuk meg másokkal is?!

Tehát, írásra fel! 

– Írjon élménybeszámolót/útinaplót utazásáról, nyaralásáról, kirándulásáról! De lehet csak egy vicces helyzet, megható pillanat vagy egy különleges történet is. Akár földön, vízben vagy lebegőben.
– Terjedelem: nincs korlátozva, de min. 50 mondat.
– Fotó: nem kötelező, de szívesen vesszük.
– Beküldési határidő: 2020. május 31.
– Beküldési cím: info@bhtours.hu

*Valamennyi írás felkerül a weboldalunk “Útinapló” rovatába.
*Az első 20 írás beküldőjét 1 db fotóalbummal ajándékozzuk meg, melyek megtekinthetőek a BH Tours Iroda FB oldalán. Tessék választani! 🙂 

Jó munkát, üdvözlettel:

Hajdú Zsuzsa, BH Tours Kft., ügyvezető
…………………………………………..
– Ha kérdése adódik, nyugodtan tegye fel! 

Facebooktwittermail

 

KORONAVÍRUS – INFÓ II.   Kedves Utasaim!  Megalapozott bizakodással tervezünk!  Jelenleg a tavaszi utak regisztrációit helyezzük át (díjmentesen) őszi időpontokra. Továbbra is köszönöm együttműködésüket és türelmüket.  Az iroda dolgozik, készül a jövő évi kínálat is!   Bízzunk a legjobbakban, vigyázzunk magunkra és egymásra!  Üdvözlettel:   Hajdú Zsuzsa, ügyvezető

KORONAVÍRUS – INFÓ: Kedves Utasaim!  Köszönöm a megértő, türelmes, együttműködő  hozzáállásukat a jelenlegi vírus okozta helyzetben. Köszönöm, hogy kérik az építő jellegű véleményem és meg is hallgatják azt. Ennek köszönhetően a mai napig  egyetlen Utasom sem veszített egy fillért sem. Ehhez azonban kell nemcsak a mi, hanem az Önök rugalmassága is. Köszönöm továbbá a kedves sorokat, amiben erőt és kitartást kívánnak ebben a helyzetben.  Bízom benne, hogy hamarosan újra egészségben és biztonságban tudjuk indítani a csoportokat s nem marad el az életre szóló élmény, amely nincs máshol a világon, csak a Szentföldön!  🙂 Bármi kérdés merül fel, keressenek továbbra is nyugodtan!  Köszönettel:  Hajdú Zsuzsa, ügyvezető.

Facebooktwittermail

KORONAVÍRUS- INFÓ: Kedves Utasaim!  Köszönöm a megértő, türelmes, együttműködő  hozzáállásukat a jelenlegi vírus okozta helyzetben. Köszönöm, hogy kérik az építő jellegű véleményem és meg is hallgatják azt. Ennek köszönhetően a mai napig  egyetlen Utasom sem veszített egy fillért sem. Ehhez azonban kell nemcsak a mi, hanem az Önök rugalmassága is. Köszönöm továbbá a kedves sorokat, amiben erőt és kitartást kívánnak ebben a helyzetben.  Bízom benne, hogy hamarosan újra egészségben és biztonságban tudjuk indítani a csoportokat s nem marad el az életre szóló élmény, amely nincs máshol a világon, csak a Szentföldön!  🙂 Bármi kérdés merül fel, keressenek továbbra is nyugodtan!  Köszönettel:  Hajdú Zsuzsa, ügyvezető.

 

 

 

Facebooktwittermail

UTASTÁRSAT KERESÜNK hölgy utasunk részére a májusi “Klasszikus és közkedvelt” 8 napos izraeli körútra. Időpont: 2020. május 12-19. (Nincs egyágyas felár: 96.500 Ft).   Az út kódja: IZR/100kl/8/20.

Facebooktwittermail

UTASTÁRSAT KERESÜNK HÖLGY UTASUNK MELLÉ  március 09-15-ig tartó 7 napos, lelki vezetős szentföldi körútra. Az út kódja: IZR/100/7P/20

Facebooktwittermail

FÓKUSZBAN JERUZSÁLEM! UTOLSÓ HELYEK! Egy hölgy utasunk szobatársat keres.
2020. március 19-25. 6 napos körút.
Katolikus lelkivezetéssel az idegenvezető mellett. Az út kódja: IZR/100/7erd/márc/20

Végre!!  GYÓGYULNI VÁGYÓKNAK – a Holt-tenger csodálatos erejével! Csoportos Holt-tengeri gyógyüdülés…
Időpontok: 2020. március 18-25., április 28-május 05., november 15-22.
4 csillagos hotel, félpanzió.  Az út kódja: JORD/100/HTgy/8/20

Facebooktwittermail

SZOBATÁRSAT KERESÜNK hölgy utasunk mellé az áprilisi 5 napos körútra: április 19-23. 

Facebooktwittermail

 

LAST!!!   Még 3 nap a -15.000 Ft/fő előfoglalási kedvezmény! Április 5 napos körútra, 19-23-ig! Egy hölgy utas ezen az úton szobatársat keres. 🙂

3 nap Jeruzsálemben!  Márciusi 7 napos katolikus körutunkon 3 teljes napon át górcső alatt Jeruzsálem! 4 éj Jeruzsálemi szállással. Időpont: március 19-25.

Facebooktwittermail

HÖLGY UTASTÁRSAT KERESÜNK 2 JANUÁRI KÖRÚTRA:  január 13-19-ig tartó 7 naposra és a január 27-február 03-ig tartó 8 napos, református lelkivezetős útra. (Nincs egyágyas felár.)

*BUÉK 2020!*  Minden kedves utasunknak, érdeklődőnek boldog új évet kívánunk, élményteli utazásokkal! 

Facebooktwittermail

5 NAPOS SZILVESZTERI IZRAELI KÖRÚTRA UTOLSÓ HELYEK!  Az út kódja: IZR/100/5/szilv/19.

HÖLGY UTASTÁRSAT KERESÜNK 2 JANUÁRI KÖRÚTRA:  január 13-19-ig tartó 7 naposra és a január 27-február 03-ig tartó 8 napos, református lelkivezetős útra. (Nincs egyágyas felár.)

Facebooktwittermail

VÁSÁROLJA MEG REPJEGYÉT a szilveszteri 5 napos körútra!  A WIZ Air járatával indul a csoport, most opcionális repülőjeggyel és opcionális Holt-tengeri programmal!  December 30-január 03-ig! Indulás a reggeli járattal, érkezés a késő estivel.  Az út kódja: IZR/100/5/szilv/19.

Facebooktwittermail

SZILVESZTEREZZEN A SZENTFÖLDÖN: 1.) A klasszikus és közkedvelt 8 napos körút időpontja: 2019. december 26 – január 02.                        2.)  Vagy: 5 napos programmal: december 30 – január 03.   

Facebooktwittermail

EXTRA LAST MINUTE!  -60.000 Ft/fő kedvezmény az utolsó helyekre!   9 napos nagy izraeli körút Eilat-i nyaralással a végén, fakultatív Petrával. Időpont: november 19 – 27. Az út kódja: IZR-EIL-JORD/100/9/19.

Facebooktwittermail